Почитувани

Ве известуваме дека поради пандемијата која владее приморани сме да воведеме измени во нашето работење.

*Салонот ќе работи од 10:00 до 17:00 часот.

*Доставите кои треба да се направат за веќе нарачани производи се испорачуваат со задоцнување поради новонастаната ситуација и приморани сме да донесеме соодветни заштитни противмерки. Бидејќи станува збор за производ кој не може само да го доставиме, мора и да се монтираат, а со самото тоа мора да влеземе во вашите домови и да го зголемиме ризикот од заболување кон нашите вработени како и кон вас самите. Сите нарачки ќе бидат испорачани во првиот момент кога ќе се создадат услови за непречено работење и без дополнителни опасности.

*Поради избегнување на дополнителен контакт за сите нови онлајн нарачки ви одобривме дополнителни -10% попуст на веќе намалените цени за купување преку нашата веб страна. Сите кои ќе направат нарачка на веб страната имаат  можност со користење на купон да добијат дополнителни -10% попуст. Код за купонот: SediDoma

*За сите ваши прашања и информации кои треба да ги добиете ве молиме користете ги нашите алтернативни канали за комуникација како што се Facebook Messenger, Instagram, како и на телефонските броеви 071/ 260-427 и 02/ 2 4444 720.

*Ве молиме за ваша внимателност и одговорност и да се придржуваме кон мерките кои ги препорачува СЗО, се со цел да ја поминеме оваа пандемија на COVID-19 што е можно побрзо.