Контакт/Локација

Пишете ни

Податоци за контакт

Салон за мебел Дивано
E-Mail:
 info@divano.mk
Web: www.divano.mk
Facebook: www.facebook.com/divano.mk
Instagram: www.instagram.com/divanostil
Twitter: www.twitter.com/divano_stil

Салон во Скопје

Салон за мебел Дивано – Скопје
Адреса: бул. Видое Смилевски Бато
нас. Ново Лисиче
(после центар Лиса)
Тел: 02 / 2 444 720
Моб: 071 / 260 427