Ве известуваме дека картичките купувај домашно може да ги користите во нашиот салон.

Сите производи во нашиот салон како и на веб страната се од домашно производство. Сите картички купувај домашно без разлика на добиениот износ може да се искористи за купување на некој од производите кои ви ги нудиме.

Доколку правите нарачка преку нашата страна одберете го артиклот капар кој е со износ од 3.000 денари. Доколку сакате да уплатите поголем износ, 6.000 или 9.000 зголемете ја количината на капарот соодветно према износот што сакате да го уплатите. Во забелешка при правењето на нарачката, напишете го името на производот и бојата во која сакате да се изработи.

Цените и попустите на производите остануваат исти како што се објавени на веб станата, без разлика на начинот на плаќање.

ЛИНК ЗА КАПАР