Нашиот широк спектар на артикли ни дозволува на изработуваме идејни решенија и целосни проекти на угостителски објекти, хотели, кино сали, школи и други јавни објекти како и приватни домови, куќи и станови.

Спојот на, квалитет кој нашите клиенти го препознаваат и асортиманот на производи, ни дозволуваат да ги задоволиме сите барања. Вашите барања можеме да ги изработиме со бои, димензии, дезени и др. по Ваш избор.

Чест и задоволство ни е да Ви прикажеме дел од проектите што се изработени од страна на нашата компанија.