Дневна соба Ница

Дневна соба Ница

Симбол на убавина и гламур

Неверојатна комбинација на масивен корпус со дебелина од 38мм во новиот декор Аида орев со фронтови во Беж висок сјај за неповторливо чуство на луксуз.