Детска соба Трио Кафе, идеална соба за млади.
Пастелни бои едноставни за комбинирање, идеални за уредување на просторот за младите. Практични елементи мебел за детска соба кои може да се трансформираат во дневна соба.
*Детска соба се продава по елементи.