*корпус од комбинација на иверица во декор Поларен Бор со 18мм дебелина и медејапан во декор Слонова Коска со дебелина од 25мм
*фронт од медијапан во декор Слонова Коска
* Soft-close шарки и скриени лизгачи за софт затварање
*калено стакло од 4 и 6 мм
*лед осветлување