*корпус со дебелина од 38мм лакиран со Бел УВ лак
*фронт од медијапан во бела боја кој овозможува отварање на вратите и фиоките без рачки
* “Soft-close” шарки и скриени лизгачи за софт затварање
*калено стакло од 4 и 6 мм
*лед осветлување