дневна соба стела

*корпус и елементи во декор Тобако Храст
*фронт во бел УВ лак со висок сјај со апликации од медијапан во декор Тобако Храст
*Калено стакло од 4 и 6 мм
* “Push to open” механизми на вратите и скриени лизгачи на фиоките за софт затварање
*Лед осветлување