*корпус од комбинациија на иверица во декор Поларен Бор со 18мм дебелина и медијапан во декор Слонова Коска со дебелина од 25мм
*фронт од медијапан во декор Слонова Коска
*Soft-close шарки и скриени лизгачи за софт затварање