Ве известуваме дека имаме потреба за следните работни позиции:

*монтери
*столари
*тапетари
* општи работници

*Плата по договор во зависност од квалификациите, позицијата за која се аплицира и работното искуство
*Вашите податоци за контакт можете да ги испраќате на: info@divano.mk , на нашата Facebook страна во порака или преку оваа страна со внесување на податоци во полињата подолу.

Пишете ни: