Барање за враќање или замена на производ(и)

Нашите корисници се наш приоритет. Ако сте купиле производ кој сакате да ја вратите, а постои реална причина за враќање на производот, пополнете го ова барање за рефундација и ќе ве исконтактираме повратно во најскор можен рок. Ве молиме имајте предвид дека за да одговориме на Вашето барање потребно е неколку дена за да се разгледа.

Ако производот кој сте го купиле е од тековна акција која се уште е активна и истиот не е доставен, а купувањето сте го направиле пред не повеќе од 10 дена, рефундација можеби ќе ви биде одобрена веднаш, а средствата ќе ви бидат на располагање на Вашиот профил.

Ве молиме пополнете го формуларот подолу, за да побарате враќање на производ или рекламација.

Формулар за враќање или замена